Šlehačka všude možně . . .

Hezké a opět deštivé ráno, tady v Liberci když vykoukne sluníčko, tak to už je co říci 🙂 Ale třeba je to všude, co já vím… Je čtvrtek a my před sebou máme poslední tři tréninkové jednotky a rozjedeme se na chviličku do svých domovů, protože další trénink je naplánován až na neděli a kde jinde, než v Děčíně… Doufám, že Děčané se již těší, že budou mít možnost vidět národní tým v akci, tedy alespoň na tréninku, nebo někde jinde 🙂 My tady zatím válčíme hodně slušně, tréninky mají opravdu vysokou úroveň a já osobně si to tady moc užívám. Je prima hrát opět po letech po boku Jirky Welsche, Luboše Bartoně, ale i ostatním kluků, kteří patří k tomu top, co může ČR momentálně nabídnout…My jsme měli v úterý odpoledne posilovnu, Láďa nám dokonce dovolil fotbálek, takže jsme si na chvíli zahráli, ale jen tak lehce, staří versus mladí a je jasné, jak to dopadlo 🙂 Je to všude stejné… Potom posilovna, což už taková sranda nebyla, ale na to se můžete podívat na facebooku KOUBAsketu, kde jsou jak fotky, tak především video z této posilovny.

Potom nás čekal fotbal opravdový, protože jsme se šli podívat na zdejší Slovan, jak si povede v předkole LM, nakonec Libe tedy vyhrál 1:0, ale bylo vidět, že je to jejich první opravdu ostrý start, ale výhra se počítá, to je jasné.. V poločase jsme byli pěkně přivítáni a jejich cheer nám hezky zatancovali 🙂

Včerejšek byl trochu volnější … dopoledne trénink a odpoledne volno. Teda ne úplně všichni, někteří šli do zoo, vyfotit se se lvem, protože my se rveme jako lvi . . .

Já zajel na otočku do Dc, podívat se, co dělá ten náš ďábel a vyplatilo se 🙂 To bylo radosti, když jsem přijel a když jsem odjížděl, tak z mladýho vypadlo…“tatínku držím ti palce“…a já koukal jak puk, jak nato přišel…no bylo to hezký a já zase frčel zpět do Libe, kde nás čekala ještě veřeře a rehabilitace.

ALE!!! Večeře byla tentokráte v takovém humornějším stylu a trochu i uklízecím 🙂 Tomáš Hampl totiž včera slavil narozeniny a krom zákusků a malého piva, což nám trenéři dovolili, tak měli pro Tomáše přichystané i své překvapení… Já o tom nevěděl, ale prý je to tu zvykem 🙂 Přišla řada gratulantů a v ní stál i Mike(asistent trenéra) a samozřejmě by to nebyl on, aby neudělal nějakou tu srandu a tak si pro Tomáše přichystal šlehačkový dort, ale néééé k jídlu, ale chtěl mu ho hezky vrhnout přímo do obličeje 🙂 Nakonec se Tomáš trochu vyhnul a tak jsme to dostali i ostatní, co s ním sedíme u stolu, ale sranda byla :-)))) Sice jsme pak delší dobu uklízeli, ale nevadí 🙂

No a co je v plánu dneska? Samozřejmě dva tréninky a večer rehabilitace . . . Zítra dopol ještě jedna fáze a pro mojí maličkost již přesun do Děčína, kam ostatní dorazí v neděli . . . mějte se fajn a nezapomeňte se podívat na ten facebook, kde je opravdu spousta fotek a již i video . . .

Odkaz na fotky zde….

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150824619194649.347954.123242009648&type=1

Odkaz na video zde …

https://www.facebook.com/photo.php?v=508530865829389

11 thoughts on “Šlehačka všude možně . . .

  1. Pingback: Chad
  2. Pingback: jim
  3. Pingback: Samuel
  4. Pingback: Randall
  5. Pingback: karl
  6. Pingback: evan
  7. Pingback: Stanley
  8. Pingback: Dennis
  9. Pingback: Calvin
  10. Pingback: matthew
  11. Pingback: ross

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *