Zítra to vypukne!Fandíme všichni!!!

p4230963Tak už by se snad dalo zapnout i odpočítávadlo a nastavit na něj 34h do prvního rozskoku v play off Mattoni NBL 2010. Týden utekl jako voda a GAME TIME se vážně blíží hodně rychle. Já doufám, že kdo ještě přemýšlel nad tím, jestli se do Pardubic nakonec přecejen vydá, tak že už nepřemýšlí a prostě jede. Kdo jedete, vemte ssebou všechno, co dělá pořádnej rachot a vytvořte nám skoro domácí atmosféru. Já osobně se strašně moc těším, můj sen o letošním play off je jasný a já doufám, že za pár týdnů si budu moct říct, že to vše nebylo zbytečné . . . Takže jdeme na to a to samozřejmě společně ! ! ! ! WIN TOGETHER ! ! ! ! ! 

Jak vidíte z fotek, tak ani ty nejmenší z nás to nenechává klidnými a prostě všichni tím play off žijí… Mareček dnes slaví svých 10 měsíců natomto krásném světě, ale je tady někdo, kdo slaví již rovnou krásný rok. Je to Jonášek Houser a tak mu přejeme všechno nejlepší a doufám, že jako dárek od našeho týmu dostane … vždyť víte co 🙂 Tak fajn den, má být krásný víkend, tak by ten výlet do Pc stál určitě za to.. neváhejte… Kouba

Buďte s námi v dění, buďte s námi v šatně! Pošlete na email basket.vzkazy@seznam.cz vzkaz našemu týmu, podporu, radu, cokoliv vás napadne a my si to vylepíme v šatně a budeme vás mít stále na očích!!! Tak neváhejte a piště!!! MŮŽETE POSLAT I FOTKY, JAK SE PŘIPRAVUJETE NA FANDĚNÍ, V ČEM A JAK BUDETE FANDIT A JÁ JE ZVEŘEJNÍM NA KOUBASKETU! ! !

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *