Vrchol sezóny se vším všudy

Hezké pondělní ráno. Tak je tady asi nejdůležitější týden v našich basketbalových životech. Týden, který se může vepsat do dějin. Ve středu nás čeká poslední bitva, která je taková buď a nebo… Buď bude konec sezóny a nebo naopak si jí o pár dnů či týdnů prodloužíme. Tento víkend byl takový euforický, ze všech stran posloucháme, jak to musíme dokázat, jak to určitě dokážeme atd… No abych nastínil,  jak se to všechno vlastně má…:-) Jestliže jsem po prohrách v Pv psal, že je to bud JEN 1:0 pro Pv a nebo JEN 2:1 pro Pv, tak teď jednoznačně musím napsat, že je to JEN 2:2 a poslední krok oba týmy teprve čeká. Už pěknou řádku let jsme v Prostějově nevyhráli a určitě nejsme moc velkými favority ani nyní. Každý si říká, že jsme tam minule málem vyhráli a tak to  je téměř jasné, ale jak víte, v basketbale se může udát spousta věcí a každé takové utkání může být naprosto jiné. Přiznávám na rovinu, že si věříme a prostě tam jedeme vyhrát, ale to samé chce doma Prostějov. Možná jsme v trošičku lepší situaci, než kdybychom tam ten druhý zápas prohráli o 3Obodů, to by se člověku honilo hlavou, jestli na to opravdu má. My takto aspoň víme, že je to v našich silách, ale musí se sejít spousta věcí a potom to může být parádní. Ale jak říkám, to vše se uvidí až ve středu po 20h, kdy bude start tohoto mega utkání 🙂 Já říkám, vše je hrozně moc otevřené a vím jedno, bude to opravdu krásné vyvrcholení této naší nejúspěšnější sezóny. . .

Již přes víkend se dokázalo přihlásit na zájezd do Pv kolem šedesáti lidí, což je famózní a to ještě spousta lidí pojede po vlastní ose, protože nějak neradi autobus 🙂 Tento přístup vás všech jen dokola vyjadřuje to, co tady zdůrazňuji celou sezónu, máme fanoušky, na které jsme právem pyšní!!! A to vše je vyjádřeno i na našich tričkách!!! Nikomu nevadí, že se vrátí ve 4h ráno, lidé si raději berou dovolené, jen aby u toho s námi mohli být, to je opravdu krásné a nám to dodává další energii do tohoto rozhodujícího zápasu.

My si dneska pořádně zatrénujeme, zítra dopoledne též a poté se pravděpodobně vydáme na cestu . . . Ale říkám jasně, už ať je středa a hraje se 🙂 TAKŽE DRŽET PALEC UŽ OD DNEŠNÍHO RÁNA 🙂

A klidně můžete psát ty vzkazy . . .

Je před námi rozhodující zápas, vlastně zápas o všechno a tak ti, kdo nebudete moci ve středu jet, napište nám alespoň vzkaz, ať víme, že jste v tom opravdu s námi! Můžete napsat cokoliv, básničku, motivační vzkaz, pozdrav, obrázky, přání do tohoto rozhodujícího utkání, prostě vše, co vás napadne a čím si myslíte, že byste nás mohli podpořit v boji o vysněné finále. Klidně i jen WT :-) Jsme v tom přece společně, tak ať to máme stále před očima . . .Samozřejmě všechno vytisknu a oblepíme si tím šatnu, jako každý rok…. tak už neváhejte …. a posílejte …..

Vzkazy posílejte na na email: VZKAZY@KOUBASKET.CZ … 

fotografii poskytl Marek Šnajdr https://www.facebook.com/fotosnajdr

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *