Pišta: „Určitě jsme toho mohli využít lépe“

Musím vám říct, že včera se mi to prostě líbilo 🙂 Možná i proto jsem dnes na tréninku děcek nemohl mluvit, ale bylo to dobrýýý . . .No a jelikož to bylo dobrý, tak samozřejmě něco navíc a tím je rozhovor s bývalým hráčem Děčína a nyní hráčem, který ve středu stál na druhé straně barikády a to Tondou Pištěláčkem 🙂 Tak se začtěte a v sobotu nezapomeňte na domácí utkání proti Svitavám! Konečně také v sobotu doma! Jo a abych nezapomněl, podívejte se na facebook na opravdu originální komentář od Lukáše Linharta 🙂

 

Jak ses ty osobně těšil na letošní derby? Stál si na druhé straně, než si byl poslední roky zvyklí. Bral si to nějak více emotivně?

Na derby jsem se těšil fakt moc. Čím je člověk starší, tak si uvědomuje, že takových zápasů bude míň a míň, takže si chce každý maximálně užít. Lhal bych, kdybych tvrdil, že to nebylo emotivnější, než-li jiné zápasy 🙂:-)

Začátek utkání byl takový oťukávací a delší dobu nepadalo moc košů. Samozřejmě krom tvé trojky. Byl si v tu chvíli hodně nabuzený?

Byl jsem samozřejmě rád za tu první trojku a myslím, že to bylo vidět i na mém bazprostředním gestu, které normálně nedělám. Každého hráče rychlý koš v utkání uklidní. Bohužel mě to „střelecky uklidnilo“ po zbytek zápasu 🙁:-(

Děčínu chyběli dva podkošoví hráči. Plánovali jste na tuto situaci nějakou speciální taktiku?

Vám chyběli nějací podkošoví hráči ??? 😛:-P Tak je fakt, že vám dva, nám jeden. Využít jsme toho chtěli, ale u toho to bohužel nějak skončilo. Speciální taktiku jsme neměli, ale trenér to zdůrazňoval při taktické předzápasové přípravě.

Myslíš, že jste toho mohli více využívat, nebo to prostě nešlo?

Určitě jsme toho mohli využít lépe, ale prostě jsme to jako tým nezvládli.

Nemáte prozatím na svém kontě moc vítězství i přesto, že nemáte vůbec špatný tým. Čemu to přisuzuješ?

Špatný tým určitě nemáme a je fakt, že by týmu slušela nějaká ta výhra navíc. Nicméně je potřeba si uvědomit, že jsme momentálně o dost odlišněji složený tým, než-li jsme byli po celou přípravu a to se musí někde projevit.

Jaké má vlastně Ústí cíle pro tuto sezónu?

Cílem je bezpochybně play off.

Jak ty osobně ses zabydlel ve svém staronovém působišti, vlastně doma v UL?

No, my se s Lindou vrátili ve svých osumadvaceti letech k mým rodičům, protože jsme si koupili byt, který stále prochází kompletní rekonstrukcí. Takže návrat to byl se vším všudy 😀:-D Rodiče z nás mají upřímnou radost 😀:-D

Máš na starost také nějakou mládež, jako si měl v Děčíně?

Mám společně s Tomášem Hrubým na starost 30 sedmi a osmiletých chlapců, což je opravdu dost náročné. Ale důležité je říct, že si to oba užíváme a kluci jsou zlatí 🙂:-)

Nedávno jsem dělal rozhovor s tvým spoluhráčem Slamákem a ten na sebe prozradil, že plánuje na příští rok svatbu. Nepráskneš něco i ty? 🙂:-)

Naše svatba se musela bohužel o rok posunout. Takže nemáš aktuální informace 😛:-P Co bych mohl prásknout ??? Tomáš a pár dalších kluků se rozhodli podpořit akci MOVEMBER a tak začínáme mít šatnu plnou opravdu „zvláštních“ vousáčů 🙂:-)

8 thoughts on “Pišta: „Určitě jsme toho mohli využít lépe“

  1. Pingback: Rick
  2. Pingback: Perry
  3. Pingback: ralph
  4. Pingback: Julian
  5. Pingback: Johnny
  6. Pingback: Leslie
  7. Pingback: carlos
  8. Pingback: jacob

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *