Poslední rozhovor sezóny 2010/11

soky-matyTak nějak jsem se dnes rozhodl, že i KOUBA a jeho KOUBAsket si veme dovolenou a tak vám dnes přináším poslední rozhovor a to se Sokym, člověkem, který je v Děčíně nejdéle a myslím, že si poslední rozhovor letošního roku zaslouží. Uvidíme, co bude v srpnu, čím začneme, s jakou náladou, s jakou chutí psát. Já se teď vrhnu na opravu dětského hříště u nás za barákem, když tady tak leží ladem a město se o něj nestará a také se budu věnovat Márovi, bazén, vejlety,  trochu potrénujem tenis, fotbálek, házení talířema a možná dojde i na ten basket. . . 🙂 Vy se mějtě báječně a za pár týdnů tady na stránkách naviděnou. . . . A nezapomeňte . . . WT

Jak jsi spokojený s letošní sezónou?
Tak půl na půl. Před sezonou jsem chtěl medaili. Když jsem ale viděl průběh semifinále s Nymburkem, byl jsem po vyřazení trochu zklamaný.

Jak s odstupem času pohlížíš na obě série, které jsme v letošním play off odehráli?
Ostrava je velmi silná na domácí palubovce, to ukázala ve druhém zápase. Sérii jsme vyhráli tři jedna a už měli jistý bronz. S Nymburkem se nám nepovedly koncovky v prvních dvou zápasech a to rozhodlo o našem vyřazení.

Obohatila tě něčím série s Nymburkem? Co sis z ní vzal pozitivního?
Rozhodně ano, Nymburk nám ukázal, že musíme hrát do poslední vteřiny. Takových těžkých zápasů bychom potřebovali mnohem víc.

Jak jsi trávil volné dny, které jsme hned po konci sezóny měli? A jak tě baví červnová příprava?
Byl jsme s rodinou týden na chalupě na Slapech. Pracoval na zahradě, rybařil a relaxoval. Příprava je těď super, zkusíme si ostatní sporty, jiný pohyb, jiný míče. Občas to je hodně vyhecované a fyzicky náročně, například jako dnes fotbálek v kleci. 🙂

Jak si tykáš s doplňkovými sporty? Který z těch, které provozujeme během června ti jde nejlépe a naopak nejhůře?
Doplňkové sporty mám hodně rád. Člověk si aspoň na chvilku odpočine od basketbalu, vypadne z haly a je na čerstvém vzduchu. Víš, že jsem talent na všechno 🙂 Jen občas zkazím podaní při beach volejbalu, nebo si ukopnu balon při fotbale.

Stal ses trenérem výběru ústeckého kraje na hrách V. letní olympiády dětí a mládeže České republiky. O co presne jde a kdy se tato akce uskuteční?
Dělám asistenta Láďovi Rousovi, který si mě vybral, abych mu s tím pomohl. Jedná se o basketbalový turnaj, který se uskuteční 21.-26. června 2011 v Olomouckém kraji. Jsou dvě skupiny po sedmi týmech. Hraje se každý s každým a pak se hraje o umístění.

Jak roste malej Maty? Kolik mu už je a co všechno už umí?
Za chvíli mu bude sedm měsíců a roste hrozně rychle Má už přes 80 cm a víc jak 8 kilo. Umí toho hrozně moc, je šikovnej, asi po mámě. :- ) Začínají mu teď růst zoubky, takže nás maličko zlobí..

Chystáte se s rodinkou někam na dovču? Kam a kdy?
Po sezoně chceme jet opět na Slapy, tak na tři týdny a potom do Mariánských Lázní trošku zregenerovat. Myslím, že tam s náma pojede i Kouba s rodinkou 🙂

4 thoughts on “Poslední rozhovor sezóny 2010/11

  1. Pingback: Tracy
  2. Pingback: Philip
  3. Pingback: kelly
  4. Pingback: Kyle

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *